Komunikaty prasowe

Nuggetsy – pyszni towarzysze spotkań

2010-11-22

Garść przyjaciół, talerze pełne pysznego jedzenia, szczypta uśmiechu – oto przepis na udany wieczór. Zwłaszcza kiedy zaczynamy opowiadać historie z cyklu „A pamiętasz jak…?” i wspominać sytuacje, które wywołują uśmiech na twarzy. ...

Knorr po raz kolejny doceniony przez czytelników Reader's Digest

2010-11-10

Czytelnicy polskiej edycji magazynu Readers Digest, wypełniając ankietę internetową, nagrodzili produkt marki Knorr w kategorii: Danie gotowe jako Produkt roku 2010. ...

ABC Gotowania Knorr, czyli jak poznać świat od kuchni i się nie sparzyć

2010-11-10

Jak poznać, czy produkt jest świeży? Po czym odróżnić od siebie różne rodzaje mięs? Co zrobić, aby jajko na miękko takim było, a omlet miał w sobie więcej z omleta, niż z podeszwy? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w ABC Gotowania Knorr! To praktyczny internetowy poradnik dla kuchennych amatorów i specjalistów chcących doskonalić swój kulinarny potencjał. ...

Barszcz czerwony – niekończąca się opowieść

2010-11-03

Barszcz czerwony jest jak niekończąca się opowieść. Każdego roku możemy do niego dopowiedzieć nową historię, nad którą z pasją i zaangażowaniem pracujemy później we własnej kuchni. I tym razem eksperci Knorr zapewnili nam porcję kulinarnych inspiracji. ...

Knorr prezentuje: Mój sposób na pyszne zupy

2010-10-22

W zabieganym życiu coraz rzadziej znajdujemy czas na przygotowywanie posiłku. Jednak wystarczy odrobina silnej woli, aby codziennie na stole znalazło się ciepłe, pożywne danie. Przygotowując zupę często zastanawiamy się, jak prawidłowo dobrać składniki i jak skrócić czas przygotowywania tego posiłku. ...