Komunikaty prasowe

Przepisy na wielkanocne przysmaki

2011-04-21

Przygotowując się do Świąt Wielkanocnych porządkujemy domy, trzepiemy dywany i układamy świąteczne menu. Zgodnie z tradycją, jak co roku są to żurki, barszcze, pasztety oraz łakocie, z których najpopularniejsze są mazurki i baby piaskowe. ...

Wielkanoc ze smakiem

2011-04-20

Pieczone mięsa, pasztety, tradycyjny żur albo barszcz biały, baba drożdżowa i mazurek – te potrawy zazwyczaj goszczą na wielkanocnych stołach. Jak dodać wyrazistości naszym daniom, tak lubianym i cenionym przez całą rodzinę? Wypróbuj propozycje marki Knorr na świąteczne zupy oraz wykwintne mięsa. ...

Sztuka pieczenia mięsa

2011-04-18

Jak łatwo przygotować mięsny obiad z sosem, którego nie zapomnisz? Sięgnij po Bulionetkę pieczeniową Knorr i skorzystaj z inspirujących przepisów na pieczenie, a Twoje mięsne dania nie będą miały sobie równych. ...

Czekolada w obiadowym menu?

2011-04-11

Czekolada ma dwoistą naturę. Z jednej strony straszy dużą liczbą kalorii, z drugiej zaś działa pobudzająco i poprawia nastrój. Z okazji jej święta, przypadającego na 12 kwietnia, kulinarni eksperci marki Knorr zdradzą, jak nietypowo wykorzystać smak czekolady. ...

Największa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodziny

2011-04-07

Kulinarne umiejętności Polaków na przestrzeni ostatnich lat konsekwentnie osiągają coraz wyższy poziom. Amatorzy domowego gotowania spotykają się w sieci, aby dyskutować o kuchennych przygodach. W odpowiedzi na ich potrzeby marka Knorr stworzyła wyjątkowy fanpage „Co dziś na obiad”. ...