Komunikaty prasowe

Rodzinny obiad dla dużego i małego niejadka

2011-04-05

Ile współczesnych kobiet zmaga się z zachciankami kulinarnymi domowników? Z pewnością wiele. Jak znaleźć kompromis, który zadowoli wszystkich? Pociechy najchętniej jedzą dania podane w atrakcyjny sposób, ale nie zawsze najzdrowsze. ...

Kuchnia z przymrużeniem oka

2011-03-31

Raz do roku nasze kulinarne zmagania możemy potraktować z przymrużeniem oka. Prima Aprilis to bowiem dzień, kiedy niemal bezkarnie żartujemy. Jak to zrobić z klasą? Ciekawych inspiracji, które pomogą zachwycić gości i będą udanym kulinarnym dowcipem, dostarczy marka Knorr. ...

Aromatyczne i smaczne mięso? Naturalnie

2011-03-30

Marynowanie, bejcowanie czy aromatyzowanie… Wiele nazw, ale finalny efekt zawsze taki sam: soczysta i aromatyczna potrawa. Niejednokrotnie nurtuje nas jednak pytanie: jak przygotować właściwą mieszankę? Nowe, naturalne Marynaty 2w1 Knorr raz na zawsze rozwieją wątpliwości związane z odpowiednim doborem ziół i sposobem na przygotowanie soczystego mięsa. ...

Niebanalne sałatki na każdą okazję

2011-03-23

Sałatka to doskonała witaminowa przekąska na każdy dzień. Myli się jednak ten, kto sądzi, że to już pełna charakterystyka warzywnych smakowitości. Dzisiaj sałatki to nie tylko zielony dodatek do obiadu, ale coraz częściej swoista indywidualność – samodzielne danie. ...

Dzień bez Mięsa - święto wegetarian

2011-03-18

Kto by pomyślał, że jeszcze kilka lat temu wegetarianie postrzegani byli jako dziwacy krytykujący mięsożerców i czyhający na możliwość oblania czerwoną farbą kobiety ubranej w naturalne futro? Od tamtej pory wiele się zmieniło, a wegetarianizm stał się nie tylko sposobem odżywiania, ale również stylem życia. ...