Komunikaty prasowe

ABC Gotowania Knorr, czyli jak poznać świat od kuchni i się nie sparzyć

2010-11-10

Jak poznać, czy produkt jest świeży? Po czym odróżnić od siebie różne rodzaje mięs? Co zrobić, aby jajko na miękko takim było, a omlet miał w sobie więcej z omleta, niż z podeszwy? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w ABC Gotowania Knorr! To praktyczny internetowy poradnik dla kuchennych amatorów i specjalistów chcących doskonalić swój kulinarny potencjał. ...

Barszcz czerwony – niekończąca się opowieść

2010-11-03

Barszcz czerwony jest jak niekończąca się opowieść. Każdego roku możemy do niego dopowiedzieć nową historię, nad którą z pasją i zaangażowaniem pracujemy później we własnej kuchni. I tym razem eksperci Knorr zapewnili nam porcję kulinarnych inspiracji. ...

Knorr prezentuje: Mój sposób na pyszne zupy

2010-10-22

W zabieganym życiu coraz rzadziej znajdujemy czas na przygotowywanie posiłku. Jednak wystarczy odrobina silnej woli, aby codziennie na stole znalazło się ciepłe, pożywne danie. Przygotowując zupę często zastanawiamy się, jak prawidłowo dobrać składniki i jak skrócić czas przygotowywania tego posiłku. ...

Kulinarne inspiracje Knorr

2010-10-08

Mamy październik! I choć kalendarz uparcie przypomina nam, że dopiero skończyło się lato, nie ulega wątpliwości, że aura stała się bardzo jesienna. Pierwsze liście spadające z suchych gałęzi drzew, zimny wiatr, nieznośny deszcz siąpiący za oknem… W takich warunkach nasze organizmy potrzebują wzmocnienia. ...

Gorący Kubek Na Bogato!

2010-08-05

Wyobraź sobie kubek wypełniony po brzegi pyszną gęstą, zupą i makaronem. Wygląda pysznie, a jak smakuje? Nabierasz pierwszą łyżkę i stwierdzasz z uznaniem: „Na bogato!” Tym stwierdzeniem trafiasz w sedno. ...