Komunikaty prasowe

Przepisy na wielkanocne przysmaki

2011-04-21
Zdjęcie: Przepisy na wielkanocne przysmakiPrzepisy na wielkanocne przysmaki

Przygotowując się do Świąt Wielkanocnych porządkujemy domy, trzepiemy dywany i układamy świąteczne menu. Zgodnie z tradycją, jak co roku są to żurki, barszcze, pasztety oraz łakocie, z których najpopularniejsze są mazurki i baby piaskowe. ...

Wielkanoc ze smakiem

2011-04-20
Zdjęcie: Wielkanoc ze smakiemWielkanoc ze smakiem

Pieczone mięsa, pasztety, tradycyjny żur albo barszcz biały, baba drożdżowa i mazurek – te potrawy zazwyczaj goszczą na wielkanocnych stołach. Jak dodać wyrazistości naszym daniom, tak lubianym i cenionym przez całą rodzinę? Wypróbuj propozycje marki Knorr na świąteczne zupy oraz wykwintne mięsa. ...

Sztuka pieczenia mięsa

2011-04-18
Zdjęcie: Sztuka pieczenia mięsaSztuka pieczenia mięsa

Jak łatwo przygotować mięsny obiad z sosem, którego nie zapomnisz? Sięgnij po Bulionetkę pieczeniową Knorr i skorzystaj z inspirujących przepisów na pieczenie, a Twoje mięsne dania nie będą miały sobie równych. ...

Czekolada w obiadowym menu?

2011-04-11
Zdjęcie: Czekolada w obiadowym menu?Czekolada w obiadowym menu?

Czekolada ma dwoistą naturę. Z jednej strony straszy dużą liczbą kalorii, z drugiej zaś działa pobudzająco i poprawia nastrój. Z okazji jej święta, przypadającego na 12 kwietnia, kulinarni eksperci marki Knorr zdradzą, jak nietypowo wykorzystać smak czekolady. ...

Największa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodziny

2011-04-07
Zdjęcie: Największa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodzinyNajwiększa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodziny

Kulinarne umiejętności Polaków na przestrzeni ostatnich lat konsekwentnie osiągają coraz wyższy poziom. Amatorzy domowego gotowania spotykają się w sieci, aby dyskutować o kuchennych przygodach. W odpowiedzi na ich potrzeby marka Knorr stworzyła wyjątkowy fanpage „Co dziś na obiad”. ...