Komunikaty prasowe

Największa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodziny

2011-04-07
Zdjęcie: Największa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodzinyNajwiększa kulinarna społeczność na Facebooku obchodzi 1. urodziny

Kulinarne umiejętności Polaków na przestrzeni ostatnich lat konsekwentnie osiągają coraz wyższy poziom. Amatorzy domowego gotowania spotykają się w sieci, aby dyskutować o kuchennych przygodach. W odpowiedzi na ich potrzeby marka Knorr stworzyła wyjątkowy fanpage „Co dziś na obiad”. ...

Rodzinny obiad dla dużego i małego niejadka

2011-04-05
Zdjęcie: Rodzinny obiad dla dużego i małego niejadkaRodzinny obiad dla dużego i małego niejadka

Ile współczesnych kobiet zmaga się z zachciankami kulinarnymi domowników? Z pewnością wiele. Jak znaleźć kompromis, który zadowoli wszystkich? Pociechy najchętniej jedzą dania podane w atrakcyjny sposób, ale nie zawsze najzdrowsze. ...

Kuchnia z przymrużeniem oka

2011-03-31
Zdjęcie: Kuchnia z przymrużeniem okaKuchnia z przymrużeniem oka

Raz do roku nasze kulinarne zmagania możemy potraktować z przymrużeniem oka. Prima Aprilis to bowiem dzień, kiedy niemal bezkarnie żartujemy. Jak to zrobić z klasą? Ciekawych inspiracji, które pomogą zachwycić gości i będą udanym kulinarnym dowcipem, dostarczy marka Knorr. ...

Aromatyczne i smaczne mięso? Naturalnie

2011-03-30
Zdjęcie: Aromatyczne i smaczne mięso? NaturalnieAromatyczne i smaczne mięso? Naturalnie

Marynowanie, bejcowanie czy aromatyzowanie… Wiele nazw, ale finalny efekt zawsze taki sam: soczysta i aromatyczna potrawa. Niejednokrotnie nurtuje nas jednak pytanie: jak przygotować właściwą mieszankę? Nowe, naturalne Marynaty 2w1 Knorr raz na zawsze rozwieją wątpliwości związane z odpowiednim doborem ziół i sposobem na przygotowanie soczystego mięsa. ...

Niebanalne sałatki na każdą okazję

2011-03-23
Zdjęcie: Niebanalne sałatki na każdą okazjęNiebanalne sałatki na każdą okazję

Sałatka to doskonała witaminowa przekąska na każdy dzień. Myli się jednak ten, kto sądzi, że to już pełna charakterystyka warzywnych smakowitości. Dzisiaj sałatki to nie tylko zielony dodatek do obiadu, ale coraz częściej swoista indywidualność – samodzielne danie. ...